Cele mai scumpe cutite din lume

Cele mai scumpe cutite din lume
Cutitele au fost instrumente esentiale pentru oameni de mii de ani. De-a lungul timpului insa, acestea au evoluat de la instrumente simple, de piatra, la instrumente complexe, realizate cu materiale de inalta performanta. Astazi, exista multe tipuri diferite de cutite, fiecare conceput pentru un anumit scop, ceea ce inseamna ca avem optiuni nelimitate pe care le putem lua in considerare in functie de nevoile si preferintele personle. Iar in ceea ce priveste pretul, unul dintre criteriile de baza pe care le urmarim in alegerea celor mai bune cutite, este bine de stiut ca, in timp ce majoritatea cutitelor sunt relativ ieftine, exista totusi unele care sunt incredibil de valoroase, realizate din materiale pretioase, ce pot fi un plus excelent pentru orice colectie. Ca atare, in continuare va vom prezenta unele dintre cele mai scumpe cutite din lume si caracteristicile care le fac sa fie atat de valoroase.
 

Topul celor mai scumpe cutite din lume

The Gem of The Orient. Incepem cu primul loc atunci cand vine vorba de cel mai scump cutit care poate fi gasit in intreaga lume in acest moment, si anume ,,The Gem of The Orient”. Creat de Buster Warenski, acest cutit iese in evidenta prin cele 9 diamante, plus cele 153 de smaralde incorporate in fabricarea sa, fiind astazi evaluat la aproximativ 2,1 milioane de dolari.

The Emperor’s Jewel. Creat de Ronald Peterson, acest cutit lucrat manual, din materiale pretioase, dispune de o lama ascutita din otel japonez VG-10, fiind evaluat la aproximativ 2,1 milioane dolari.

The Dragon Knife. Creat de Bob Kramer, acest cutit cu lama decorativa de aur si diamant este renumit pentru design-ul sau, dar si pentru rezistenta, si valoreaza aproximativ 1,2 milioane dolari.

The Lancet Ouroboros. Creat de William Henry Studio, acest cutit cu lama din otel Damasc, incrustatii de aur de 24 carate si maner din titan este evaluat la aproximativ 200.000 USD. De asemenea, tot din colectia acestui producator amintim si The Spirit of The Samurai, un cutit cu lama din otel Damasc si accente de aur si diamant, sinonim cu eleganta si rafinamentul, care este evaluat la aproximativ 154.000 USD.

The Monarch. Creat de Armin Strom, acest cutit cu lama din otel Damasc si accente de aur si diamant valoreaza aproximativ 165.000 USD si este perfect pentru colectionari sau pentru oricine apreciaza cutitele de inalta calitate, fabricate din materiale pretioase.
Fiecare dintre aceste cutite reprezinta apogeul maiestriei cutitelor, ceea ce le face sa fie perfecte pentru colectionarii din intreaga lume. Iar faptul ca sunt fabricate cu atentie pana in cele mai mici detalii, din materiale pretioase, justifica preturile ridicate. 

La Blades va punem la dispozitie cutite intr-o varietate de tipuri si stiluri, la cel mai avantajos raport calitate-pret de pe piata. Prin urmare, daca va doriti sa nu faceti niciun fel de compromis in ceea ce priveste alegerea celor mai bune cutite, potrivite nevoilor si preferintelor personale, la noi veti gasi cele mai eficiente variante. Care sunt cutitele pe care vi le doriti?
 

Suport clienti 09.00-14.00

0741235005 contact@blades.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!